Υλικά για 4 άτομα
- 4 ντομάτες ώριμες
- 4 φρέσκα κρεμμύδια
- 1τεμ.Κρεμμύδια ξερά
- 2 σκελίδες Σκόρδο
- 100γρ. κολοκύθια
- 100γρ. γούλα
- 100γρ. μπάμιες
- 100γρ. πατάτες
- 100γρ. φρέσκα φασολάκια
- 100γρ. μελιτζάνα
- 100γρ. πράσα
- 100γρ. σέλινο
- 100γρ μαϊντανό
- 100γρ. πιπεριά
- 200γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα σκληρά λαχανικά. Τα σωτάρουμε με το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τη ντομάτα και ενδιάμεσα του ψησίματος προσθέτουμε τα λαχανικά με το λεπτό φύλλωμα (μαϊντανό, πιπεριά και σέλινο).